Wij stellen je graag voor aan Jet

Even voorstellen...

Jet Jonkergouw

Wij stellen je graag voor aan onze collega Jet Jonkergouw. 33 jaar en woont in het prachtige bourgondische centrum van Den Bosch waar ze dan ook regelmatig gebruik van maakt. Ze gaat graag wandelen in de natuur net aan de rand van Den Bosch en wanneer het zomers goed weer is maakt ze graag een duik in de oosterplas. Kortom, een bourgondische sportieve dame.

Een afgeronde hotelschool en nu werkzaam in de zonne-energiebranche
Sinds 2019 werkt Jet bij Solisplan als werkvoorbereider met haar commerciële achtergrond en een afgeronde hotel school. Nu vraag je je natuurlijk af hoe dat zo gekomen is? Vanuit de hotelschool ben ik terechtgekomen in de food- en groothandel, waarbij ik verschillende commerciële functies heb uitgevoerd. Ik ben toen een stapje terug gegaan en terecht gekomen bij een groothandel in zonnepanelen. Tijdens mijn werkzaamheden had ik monteurs en installateurs aan de lijn die mij van veel kennis voor zagen om zo hun werk voor te kunnen bereiden. En dit bracht mij daarna bij Solisplan.

Één van de weinige vrouwen en daar merk ik helemaal niets van!
Mijn functie als werkvoorbereider en inkoop is heel divers. Ieder project moet voorzien worden van materiaal daarbij begin ik met de inkoop en werkvoorbereiding en vervolgens de string- en ballast-plannen.  Naast deze werkzaamheden neem ik namens Solisplan ook deel aan diverse werkgroepen van Holland Solar. “Fijn dat je aan zoiets kan deelnemen, zo ben je direct op de hoogte van hetgeen dat speelt in de markt en kun je vanuit de praktijk invloed uitoefenen op het beleid”. De focus ligt op kwaliteit, snel innoveren en goed innoveren maar ook zeker voorloper op blijven in combinatie met uitvoering.

Jet zit samen met Marieke als een van de weinige vrouwen op kantoor bij Solisplan. Maar daar merkt zij helemaal niets van. Er komen ook steeds meer vrouwen bij in onze branche, dat is juist leuk. Genoeg kansen als vrouw in deze markt!

“Ik ben trots op mijn werkgever. Solisplan is een fijne en leuke werkgever. De werk privé balans wordt goed in de gaten gehouden.”

Ik ben kritisch en haal er graag het beste uit voor de klant
Wanneer ik met een tevreden gevoel aan het einde van de dag naar huis ga? Dat is wanneer ik een goed plan heb neergelegd, alles geregeld heb kunnen krijgen, het project succesvol is afgerond met tevredenheid klant. Klanten zullen mij niet gauw aan de telefoon krijgen omdat ik voornamelijk op de achtergrond opereer. Alleen bij specifieke klantvragen, aanbesteding of technische specs. krijg je met mij te maken.

 

Wil jij ook bij ons stralende team komen werken?