Subsidie op zonnepanelen?

Wij regelen het!

Solisplan vraagt voor u de zogenaamde SDE++ subsidie aan, wij hebben alleen enkele gegevens van uw bedrijfspand nodig. SDE subsidie is een belangrijk onderdeel in de terugverdientijd voor uw systeem. Bovendien groeit met deze subsidie uw rendement en zakt de terugverdientijd voor uw PV-installatie aanzienlijk! Neem contact op.

Lees meer over SDE++-subsidie

Dakhuur

De oplossing ‘dakhuur’ biedt u zekerheid en vele financiële voordelen. U krijgt een vaste huurvergoeding en flinke korting op uw stroomkosten. Daarnaast  verhuurt u uw dak aan ons en in overleg met u ontwerpen wij een passend systeem. Wij zorgen voor de subsidieaanvraag, financiering, installatie en exploitatie. We blijven daarna het systeem monitoren en onderhouden. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd en houdt u kredietruimte voor uw eigen core-business. Niet gek dat deze oplossing bij veel ondernemers erg populair is!

Ga naar dakhuur

Operational lease

Operational lease is een veel gekozen oplossing door overheidsinstellingen, waaronder gemeentes en sportverenigingen. Het voordeel is, net als bij dakhuur, dat u kunt verduurzamen zonder zelf een al te grote investering te hoeven doen. Wij bieden ook bij operational lease verschillende maatwerk oplossingen aan, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw bedrijf past. Welk termijn wilt u leasen? Wat houdt u zelf in beheer? We geven u deskundig advies bij het maken van de juiste keuze.

Ga naar lease

Koop

Zonnepanelen laten plaatsen en daar zelf in investeren levert in de regel het hoogste rendement op. Daarom is ook het zelf investeren in zonnepanelen een geschikte optie om te kiezen zonnestroom en van jouw dak een zonnedak te maken. U wordt nog steeds volledig door ons ontzorgd, alleen heeft u nu het gehele systeem in eigen beheer. Deze oplossing past bij bedrijven die zelf de investering willen doen. U genereert dan 15 jaar lang een positieve kasstroom op uw investering!

Ga naar koop

Operations & Maintenance

Het beheer van uw energieopwekkingsinstallatie draait om het onderhouden van de fysieke apparatuur en componenten maar ook het opwekken en verkopen van energie. Dit noemen wij energie asset management. De kracht van asset management is om met gezonde fysieke activa optimaal financieel rendement te garanderen.

Ga naar operations & maintenance