Geen gedoe, wel subsidie?

Wij regelen het!

Solisplan vraagt voor jou de zogenaamde SDE++ subsidie aan, wij hebben alleen enkele gegevens van het bedrijfspand nodig. SDE++ subsidie is een belangrijk onderdeel in de terugverdientijd voor jouw systeem. Bovendien groeit met deze subsidie het rendement en zakt de terugverdientijd voor uw PV-installatie aanzienlijk!

Lees meer over SDE++-subsidie

Dakhuur

De oplossing ‘dakhuur’ biedt je zekerheid en vele financiële voordelen. Jij krijgt een vaste huurvergoeding en flinke korting op uw stroomkosten. Daarnaast verhuur jij je dak aan ons en in overleg met jou ontwerpen wij een passend systeem. Wij zorgen voor de subsidieaanvraag, financiering, installatie en exploitatie. We blijven daarna het systeem monitoren en onderhouden. Hierdoor wordt jij volledig ontzorgd en houdt u kredietruimte voor jouw eigen core-business. Niet gek dat deze oplossing bij veel ondernemers erg populair is!

Ga naar dakhuur

Operational lease

Operational lease is een veel gekozen oplossing door overheidsinstellingen, waaronder gemeentes en sportverenigingen. Het voordeel is, net als bij dakhuur, dat jij kunt verduurzamen zonder zelf een al te grote investering te hoeven doen. Wij bieden ook bij operational lease verschillende maatwerk oplossingen aan, zodat jij kunt kiezen wat het beste bij jouw bedrijf past. Welk termijn wilt jij leasen? Wat houdt je zelf in beheer? We geven jou deskundig advies bij het maken van de juiste keuze.

Ga naar lease

Koop

Zonnepanelen laten plaatsen en daar zelf in investeren levert in de regel het hoogste rendement op. Daarom is ook het zelf investeren in zonnepanelen een geschikte optie om te kiezen zonnestroom en van jouw dak een zonnedak te maken. Jij wordt nog steeds volledig door ons ontzorgd, alleen heb je nu het gehele systeem in eigen beheer. Deze oplossing past bij bedrijven die zelf de investering willen doen. Jij genereert dan 15 jaar lang een positieve kasstroom op uw investering!

Ga naar koop

Operations & Maintenance

Het beheer van uw energieopwekkingsinstallatie draait om het onderhouden van de fysieke apparatuur en componenten maar ook het opwekken en verkopen van energie. Dit noemen wij energie asset management. De kracht van asset management is om met gezonde fysieke activa optimaal financieel rendement te garanderen.

Ga naar operations & maintenance