Ontdek de eenvoud

Zonnepanelen

Ontdek de eenvoud van zakelijke zonnepanelen en waarom dit het juiste moment is om te investeren. Met de installatie van zonnepanelen bij je bedrijf komt een aantal beslissingen kijken, zoals dakconstructies, verzekeringen en subsidies. Wij begrijpen de vragen die hierbij spelen, zoals teruglevering, het benodigde aantal panelen en het optimale moment voor aanschaf. Ons doel is om je te begeleiden bij het maken van een weloverwogen keuze, omdat investeren in zakelijke zonnepanelen een belangrijke stap is.

Ga naar zonnepanelen

De ultieme oplossing

Energieopslag

Optimaliseer de prestaties van je bestaande zonnestroominstallatie. Heb je te maken met beperkte stroomaansluitingen of kun je überhaupt geen stroomaansluiting verkrijgen? Ontdek hoe energieopslag de ultieme oplossing biedt.

Download ook ons e-book ‘Geld verdienen met zakelijke energieopslag’.

Ga naar energieopslag

Geen gedoe? Wel subsidie?

Wij regelen het!

Solisplan vraagt voor jou de zogenaamde SDE++ subsidie aan, wij hebben alleen enkele gegevens van het bedrijfspand nodig. SDE++ subsidie is een belangrijk onderdeel in de terugverdientijd voor jouw systeem. Bovendien groeit met deze subsidie het rendement en zakt de terugverdientijd voor uw zonnestroominstallatie aanzienlijk!

Ga naar SDE++ subsidie