Jarenlang gratis energie

Door de aanschaf van zonnepanelen zorgt u jarenlang zelf voor opwekking van uw energie,

Service van A tot Z

SolisPlan begeleidt ondernemingen met het gehele proces, technisch en financieel.

Product– en opbrengstgarantie

SolisPlan biedt uitgebreide product- en prestatiegaranties. Een duurzame investering die zichzelf snel terug verdient.

De subsidie vragen wij voor u aan

Wanneer u investeert in duurzame energie, heeft u als organisatie recht op SDE+ subsidie. Wij dienen de subsidie in voor onze klanten en dankzij onze ervaring en expertise, kennen we een zeer hoog toekenningspercentage. Hierdoor krijgt u als klant de optimale subsidie.

Samen ontwerpen en ontwikkelen

Voor elke klant bouwen wij een ijzersterke businesscase. Op basis daarvan kiezen wij met de klant de juiste materialen en installatie. Wij vertalen de wensen en technische eisen in een gedegen detailontwerp.

Professionele installatie

Op de afgesproken dag komen onze professionele installateurs met alle materialen en gereedschappen bij het pand. De klant hoeft zelf niets te doen. Wij houden contact met de netwerkbeheerder en zorgen voor certificering (CertiQ).

Bedrijfsmatige financiering

Voor MKB en grootbedrijf hebben wij verschillende mogelijkheden om de investering te financieren. Wij geven professioneel advies op maat voor elk bedrijf, van crowdfunding tot operational lease.

Service en onderhoud

Om optimaal te genieten van de energieopbrengst van de zonnepanelen en installatie, is professioneel onderhoud noodzakelijk. U heeft zelf inzicht in de prestaties van het systeem en ook wij als SolisPlan zullen het systeem pro-actief monitoren en nemen wanneer benodigd contact met u op. Zo bent u altijd verzekerd van een goed werkend systeem.

Realistische idealisten

SolisPlan gelooft in zonne-energie. Wij zijn gedreven om ondernemers kennis te laten maken met de voordelen. Het is niet alleen duurzaam, maar ook financieel zeer interessant om met een bedrijf over te stappen en eigen energie op te wekken. Hoe meer energie een bedrijf gebruikt, hoe groter de besparing in geld en CO2.

Tevreden met zonne-energie

SolisPlan heeft al veel ondernemingen en organisaties in heel Nederland geholpen met de overstap naar duurzame energie.