Referenties

Tevreden klanten, daar doen we het voor!

Kennis van zaken, zorgvuldig, klant- en kwaliteitgericht. Ons team is er volledig op gericht om u te ontzorgen. Want zonne-energie gaat veel verder dan alleen maar het installeren van panelen. Wij hebben een ongelooflijke drive om zakelijke zonne-energie tot in perfectie te beheersen!

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

" Solisplan heeft een hele goede visie op hoe wij het beste rendement kunnen behalen. We overwegen zelfs om een tweede batterij te laten plaatsen."

Frank Rooijakkers HeroEi

Zowel over het projectmanagement als de uitvoering zijn we heel tevreden. De kracht van Solisplan zit in het meedenken, vooruitdenken én helderheid over projectplanning en afspraken!

Hans Blaauw Golfbaan Het Rijk van Nijmegen

Een uitgebreid en groot project met een goede en professionele samenwerking van voorbereiding tot uitvoering. Ik heb erg veel plezier in dit project gehad en zou het graag nog eens samen met Solisplan doen!

Timon Wever Berco Car Carpets

De korte lijntjes, transparantie en goede prijs zorgde ervoor dat ik Solisplan het vertrouwen gaf om onze panden te verduurzamen. Inmiddels hebben wij ruim 14.000 zonnepanelen geplaatst!

Paul van Acht Van Acht Koel- & Vriesopslag

Onze klanten beoordelen ons met een 8,4!