Zonneweide Sint-Oedenrode


Investeer direct in een duurzame toekomst!

Sint-Oedenrode

Zonneweide Nijnselseweg

Bij Solisplan zijn we voortdurend op zoek naar manieren om maatschappij te betrekken bij duurzame investeringskansen die niet alleen financieel aantrekkelijk zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Zoals de realisatie van de zonneweide aan de Nijnselseweg in Sint-Oedenrode waarbij nu de tweede investeringsfase is begonnen. De zonneweide is inmiddels gereed en in gebruik.

Extra info en investeren

Investeren

Details

 • Een gemiddeld rendement van 7% (IRR)
 • Senior obligatielening
 • Korte looptijd van 5 jaar
 • Investeer vanaf €25
 • Onbeperkt investeren
 • Extra rendement voor klanten van Greenchoice
 • Geen bouwrisico: alle zonnepanelen zijn al geplaatst
 • Jaarlijkse uitkering van opbrengsten zonne-energie – geen jaarlijkse kosten.
 • Iedereen kan meedoen in de zonneweide, omwonenden krijgen voorrang bij de uitgifte.
 • Live inzicht in de prestaties van jouw ZonneDelen
Nu investeren

Investeringen zijn van curciaal belang

Met oog voor de omgeving

Met dit project hebben we 10.300 zonnepanelen aangelegd in de groene weides aan de Nijnselseweg, dat niet ten koste gaat van recreatie en de natuur. Daarom zijn in het gebied ook rustplaatsen voor wandelaars en fietsers gerealiseerd en wordt de biodiversiteit in stand gehouden door middel van bijenhotels en houtopstanden voor vogels, marterachtigen en ander klein wild, ook wordt er in het gebied samen gewerkt met een lokale imker om een of meerdere bijenvolken te houden. Deze zonneweide is goed voor ruim 3000 huishoudens aan stroom, dat is bijna goed voor 40 procent van alle Rooise huishoudens en een kleine 10 procent van Meierijstad.

We zijn trots op onze inzet voor duurzaamheid en hebben er alles aan gedaan om de Zonneweide aan de Nijnselseweg te ontwikkelen. Maar we hebben uw steun nodig om een tastbaar verschil te maken.

Zekerheden van investeren in zonne-energie
Zonne-energie levert stabiele inkomsten. Dit in tegenstelling tot andere beleggingscategorieën waar veel fluctuaties zijn en onzekerheid overheerst. Met zonne-energie weten we in een duidelijke bandbreedte wat de opbrengsten gaan zijn en daarop zijn de zonne-energieprojecten gestructureerd. De zonne-energieprojecten kennen een onderliggende subsidieregeling van de overheid en blijven jarenlang stroom produceren, zonder extra kosten. Ongeacht de staat van de economie leveren zonne-energieprojecten dus rendement op. Dat zorgt ervoor dat zonne-energie een veilige keuze is om in te investeren.

 1. Zonne-energie is voorspelbaar. We kunnen heel goed voorspellen hoeveel zonne-energie een systeem op gaat leveren. Dat maakt, zeker met de opkomst van grootschalige energieopslag, zonne-energie een betrouwbare leverancier van energie.
 2. Zonne-energie heeft weinig onderhoud nodig. Een zonnepaneel heeft geen bewegende onderdelen en dus gaan de spullen lang mee.
 3. Beschikking over subsidieregelingen of belastingmaatregelen vanuit de overheid. De overheid heeft haar duurzame doelen te halen en dus zal elke prikkel om dit te bereiken in stand worden gehouden.
 4. Zonnepanelen kun je goed verzekeren tegen onheil van buiten. En dat doen we ook, de zonnepanelen van de projecten op ZonnepanelenDelen zijn allemaal goed verzekerd.

U kunt het verschil maken bij dit project door te profiteren van deze investeringsmogelijkheid. Dit kan door deel te nemen in de obligaties van Zonneweide Nijnselseweg. Men kan onbeperkt investeren in zonne-energie. Investeren kan echter al vanaf 25 euro, zonder verdere (transactie)kosten. Op deze wijze is het voor iedereen mogelijk om te profiteren van zonne-energie. De investering loopt via het platform van zonnepanelendelen.nl.

Meer informatie en investeren