Welkom Marieke!

Welkom Marieke!

Even voorstellen...

Ik ben Marieke van Daalen en woon in Nuenen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten actief, wandelen, fietsen en s ’winters schaats ik graag… kom maar op met die Elfstedentocht ;-). Naast eten en drinken met vrienden en mijn kinderen wat ik ontzettend gezellig vind, ga ik graag een heerlijk dagje naar een stad of lekker naar het strand met mooi én slecht weer!

Een nieuwe baan?!
Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan kwam ik bij Solisplan, ik wilde graag gaan werken in een bedrijf waarbij duurzaamheid voorop staat. Volgens mij ben ik dan nu aan het goede adres. Wat mij erg aanspreekt is dat de focus ligt op het verduurzamen van bedrijfspanden door het installeren van PV-installaties, ik denk dat hier in de praktijk nog heel veel te halen valt.

Wat gaan we van jou verwachten?
Ik hoop de verkoopafdeling goed te ondersteunen en dat we uiteindelijk de klant zo goed mogelijk met veel kennis en kunde te hebben adviseren en begeleiden in het hele proces. Waardoor wij (zowel de klant als Solisplan) met ze alle een zonnige toekomst tegemoet gaan!

 

Wil jij ook bij ons stralende team komen werken?