Energieopslag

Overweeg je energieopslag voor jouw situatie?

Of energieopslag met geavanceerde batterijsystemen, zoals die van Huawei, geschikt is voor jou, hangt af van diverse factoren. Een rendabele businesscase wordt vaak gevormd wanneer een combinatie van de onderstaande situaties aanwezig is.

 

luna200Capaciteitstekort

Energieopslag is de ideale oplossing als je te maken hebt met capaciteitsproblemen. Hiermee voorzie je in je eigen energiebehoeften, onafhankelijk van de netaansluiting. Zo ben je altijd verzekerd van voldoende beschikbare stroom

 

luna2000Handelen voor winst

Door geautomatiseerd handelen van energie kun je de optimale prijs voor je kWh realiseren. Het actief handelen op aanvullende energiemarkten biedt bovendien lucratieve voordelen.

 

photovoltaic solar power panel isolated white background removebg previewOptimaal gebruik van groene stroom

Bewaar zelf opgewekte groene stroom in je eigen energiebuffer en bepaal zelf wanneer je het optimale rendement behaalt. Gebruik de opgeslagen energie wanneer nodig en lever terug wanneer mogelijk.

 

Zelfs als niet alle drie deze situaties voor jou van toepassing zijn, blijft een rendabele businesscase mogelijk. Solisplan analyseert jouw specifieke situatie en biedt kosteloos een advies op maat met commerciële haalbaarheid aan.

 

Ben jij de volgende?

Succesverhalen van diverse ondernemers die al profiteren van energieopslag!

Uitbreiden of verhuizen?

Stoot je op beperkingen bij het uitbreiden of verhuizen van je bedrijf vanwege beperkte netcapaciteit? Ontdek hoe energieopslag met een Huawei-batterij dit obstakel kan overwinnen!

Eigen zonnestroominstallatie?

Worstel je met negatieve stroomprijzen en ingewikkelde regelgeving rondom SDE? Ontdek hoe energieopslag je kan helpen om het maximale uit je zonnestroominstallatie te halen!

Vastgoedondernemers met capaciteitsproblemen?

Heb je een toplocatie maar worstel je met het verkrijgen van een netaansluiting? Ontdek hoe een dynamisch energiesysteem je uit de brand kan helpen!

Slimme ondernemers met capaciteitsoverschot?

Beschik je over capaciteitsoverschot op je netaansluiting en ben je op zoek naar een slimme investering? Ontdek hoe energieopslag niet alleen jouw bedrijf kan optimaliseren, maar ook capaciteitsproblemen voor je buren kan oplossen!

Doe zoals zij en ontdek de mogelijkheden van energieopslag voor jouw bedrijf!

Download gratis e-book