Energieopslag

Overweeg je energieopslag voor jouw situatie?

Of energieopslag met geavanceerde batterijsystemen, zoals die van Huawei, geschikt is voor jou, hangt af van diverse factoren. Een rendabele businesscase wordt vaak gevormd wanneer een combinatie van de onderstaande situaties aanwezig is.

 

luna200Capaciteitstekort

Energieopslag is de ideale oplossing als je te maken hebt met capaciteitsproblemen. Hiermee voorzie je in je eigen energiebehoeften, onafhankelijk van de netaansluiting. Zo ben je altijd verzekerd van voldoende beschikbare stroom

 

luna2000Handelen voor winst

Door geautomatiseerd handelen van energie kun je de optimale prijs voor je kWh realiseren. Het actief handelen op aanvullende energiemarkten biedt bovendien lucratieve voordelen.

 

photovoltaic solar power panel isolated white background removebg previewOptimaal gebruik van groene stroom

Bewaar zelf opgewekte groene stroom in je eigen energiebuffer en bepaal zelf wanneer je het optimale rendement behaalt. Gebruik de opgeslagen energie wanneer nodig en lever terug wanneer mogelijk.

 

Zelfs als niet alle drie deze situaties voor jou van toepassing zijn, blijft een rendabele businesscase mogelijk. Solisplan analyseert jouw specifieke situatie en biedt kosteloos een advies op maat met commerciële haalbaarheid aan.

 

Ben jij de volgende?

Succesverhalen van diverse ondernemers die al profiteren van energieopslag!

 

Kamp je met beperkingen door beperkte netcapaciteit bij uitbreiding of verhuizing? Heb je last van negatieve stroomprijzen en complexe SDE-regelgeving met je eigen zonnestroominstallatie? Worstel je met het verkrijgen van een netaansluiting op een toplocatie? Of heb je een capaciteitsoverschot op je netaansluiting en zoek je een slimme investering?

Ontdek hoe energieopslag met een batterij deze obstakels kan overwinnen en jouw bedrijf kan optimaliseren! Lees hier het verhaal van Frank Rooijakkers – HeroEi. 

Ga naar de klantcase