Een ongelooflijke drive om zakelijke zonne-energie tot in de perfectie te beheersen


Ons verhaal

Zakelijke zonne-energie vraagt om een uitgewerkt plan. Solisplan.

Teun van Sinten hielp zijn ouders al in 2011 met zakelijke zonnepanelen op hun bedrijfspand; het huidige hoofdkantoor van Solisplan. Zonne-energie was in opkomst, maar er was ook nog veel onbekend. Hoe werkt dat precies? Wat levert het op? Wat komt er allemaal bij kijken? Teun kwam er toevallig mee in aanraking en het greep hem direct. Vandaag de dag overwegen steeds meer eigenaren van bedrijfspanden en stallen zonnepanelen op hun dak. Maar ondanks we jaren verder zijn, is zakelijke zonne-energie nog zeker geen appeltje-eitje.

Plan voor de zon
Teun startte in 2015 Solisplan: een plan voor de zon. Met zijn bouwkundige achtergrond en fascinatie voor zonne-elektrotechniek kwam hij er al snel achter: het lijkt eenvoudig, maar het is vaak complexer dan je denkt: subsidies, constructies, plaatselijke vergunningen en voorzieningen, teruglevermogelijkheden, materiaalkeuzes, enzovoorts. Met Solisplan perfectioneerde hij de techniek én het proces. Nu staat er een ijzersterk team met vergaande kennis en een groot aantal zeer tevreden klanten. Wie zonnepanelen op zijn bedrijfspand overweegt en het écht goed wil aanpakken, die kiest dus voor een plan. Solisplan.

Vacatures

Werken bij Solisplan?

Ons team bestaat uit jonge en enthousiaste collega’s met een passie voor zonne-energie. Bij Solisplan zijn we altijd opzoek naar mensen die ons team komen versterken. Ambieer jij een functie in de solar branche? Kijk dan snel bij onze openstaande vacatures en wellicht maak jij binnenkort deel uit van ons team!

Vacatures