Sinds 2015

Een plan voor de zon

Solisplan, opgericht in 2015, heeft als voornaamste doel het vereenvoudigen van het proces rondom zakelijke zonnepanelen en batterijopslag. Wat begon als een initiatief om deze technologieën toegankelijker te maken, groeide al snel uit tot een diepgaand begrip van de complexiteit ervan. Van subsidies tot constructies, van vergunningen tot materiaalkeuzes – bij Solisplan hebben we ontdekt dat dit alles vaak ingewikkelder is dan het op het eerste gezicht lijkt.

Bij Solisplan hebben we niet alleen de technologie geperfectioneerd, maar ook het proces erachter. Met een toegewijd team van 12 experts met uitgebreide kennis en een groeiende klantenkring, streven we ernaar om onze klanten de beste oplossingen te bieden. Of je nu overweegt om zonnepanelen op je bedrijfspand te installeren of als je de mogelijkheden voor energieopslag serieus overweegt, bij Solisplan kies je voor een doordacht (solis)plan – en voor succes.

 

Ga naar ons team

De overname

Onderdeel van ELIX

In 2023 is Solisplan overgenomen door de ELIX Group, een moment van trots voor het team van Solisplan. Als onderdeel van ELIX dragen we bij de missie om de CO2-uitstoot van bedrijven drastisch te verminderen. Terwijl zakelijke zonnepanelen een grote rol spelen in dit streven, kijkt ELIX ook naar bredere energieoplossingen zoals laadpleinen en energiemanagement. Met Solisplan, als onderdeel van ELIX, zijn we klaar om de energietoekomst van bedrijven vorm te geven.

 

Logo elix

 

 

Ga naar ELIX

Vacatures

Werken bij Solisplan?

Ons team bestaat uit jonge en enthousiaste collega’s met een passie voor zonne-energie. Bij Solisplan zijn we altijd opzoek naar mensen die ons team komen versterken. Ambieer jij een functie in de solar branche? Kijk dan snel bij onze openstaande vacatures en wellicht maak jij binnenkort deel uit van ons team!

Vacatures