Welkom Simon!

Welkom Simon!

Even voorstellen...

Ik ben Simon van de Wetering, 28 jaar, gestudeerd aan de Leijgraaf in Veghel in de richting ondernemer detailhandel en op dit moment woon ik in Sint-oedenrode samen met mijn vriendin. In mijn vrije tijd voetbal ik fanatiek bij Rhode en blijf ik geregeld nog wel even hangen in de kantine. Ik ga er graag met vrienden op uit, al vind ik thuis een film kijken op de bank als ontspanning net zo fijn.

Wij zijn heel benieuwd! Waarom Solisplan?
Youri en ik gaan way back. Altijd als ik Youri sprak was hij heel enthousiast over Solisplan zowel het werk als de mensen die er werken. Toen kwam het ter sprake of het iets voor mij zou zijn om hier te gaan werken omdat ik toch al enige tijd twijfelde of ik de volgende stap wilde gaan maken. Hieruit volgde een kennismaking bij Solisplan en dat klikte meteen, dat was dan ook het teken voor mij dat ik zeker de volgende stap wilde gaan maken. Mede doordat ik in zonnepanelen de toekomst zie en het een snel innoverende branche is, hier wilde ik dus alles over weten en gaan leren zodat ik iedereen van het juiste advies kan voorzien.

Successen geven energie
Het is belangrijk om met de klant goed mee te denken tot een juist advies en plan te komen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de klant zich vertrouwd voelt bij zowel Solisplan als bij mij zodra ik de deur uitloop. Zowel dit als het hechte teamverband dat er bij Solisplan is geven mij de energie om er 100% voor te gaan. Mede zodat we samen de successen kunnen vieren.

 

Wil jij ook bij ons stralende team komen werken?