Solar Magazine over het project voor Van den Bosch Transporten in Erp

Project in beeld

In de rubriek ‘Project in beeld’ publiceert Solar Magazine wekelijks een – niet uitputtend – overzicht van opgeleverde zonne-energieprojecten met een omvang van 500 tot 2.000 zonnepanelen. Dit keer is het project van Van den Bosch Transporten uitgelicht. 

Solisplan heeft bij transportbedrijf Van den Bosch Transporten in Erp 678 zonnepanelen geïnstalleerd. Nadat Solisplan een eerdere locatie voor Van Den Bosch Transporten heeft mogen verduurzamen, hebben we nu panelen op de werkplaats geplaatst. De zonnepanelen op het dak leveren zo’n 180.000 kilowattuur zonnestroom per jaar op.

Van den Bosch Transporten is een toonaangevende internationale logistiek dienstverlener en behoort met een jaarvolume van 2,7 miljoen ton getransporteerd product tot de top 10 van Europa op het gebied van bulktransport. Speerpunt van de onderneming is het inrichten van wereldwijde supply chain-activiteiten voor klanten in de food- en chemiesector, waarbij Van den Bosch zich onderscheidt als specialist in intermodaal vervoer.

Bron: https://solarmagazine.nl/nieuws-zonne-energie/i22569/project-in-beeld-55-subsidievrij-zonnedak-royal-smals-en-eerste-energieneutrale-rijkskantoor/