Wij zijn verhuisd

Een nieuw kantoor en een nieuwe loods, 300 meter verderop.

Afgelopen jaar zijn we flink gegroeid. Na een periode van veel leuke projecten en tevreden klanten waren we toe aan de volgende stap. Daar kan een passend kantoor natuurlijk niet bij ontbreken. De projecten worden alsmaar groter en uitdagender, dus ook tijd om meer ruimte te creëren in een geheel nieuw ingericht magazijn.

Het nieuwe pand is flink onder handen genomen voor onze komst. Zo zijn alle muren opnieuw geschilderd, hebben we een mooie nieuwe vergaderruimte gecreëerd en is er een domotica systeem geïnstalleerd. Op deze manier kunnen wij onze klanten nog beter en professioneler van dienst zijn.

Ons nieuwe adres is:

   Alfred Nobelstraat 3a | 5491 BD Sint-Oedenrode

Het pand is gelegen op Bedrijventerrein ‘De Kampen’. Dit bedrijventerrein is sinds 2001 in ontwikkeling en huisvest inmiddels 26 lokale bedrijven. Dit kantoor is gebouwd in 2006, ligt direct aan de A50 en op slechts 100 meter afstand ligt een bushalte.

Terwijl wij al hard aan het werk zijn vanuit het nieuwe kantoor worden de laatste puntjes nog op de i gezet. Een mooi, up to date, ruimtelijk kantoor met een groot, functioneel ingericht magazijn waar wij de komende tijd lekker aan de slag kunnen.

Benieuwd geworden naar ons kantoor? De koffie staat klaar!
Hieronder alvast een kleine impressie van het nieuwe kantoor.