Wat is uw plan voor de zon?

4 redenen om met ons in gesprek te gaan

De openstellingsronde voor het aanvragen van een SDE++ subsidie is reeds gestart, via Solisplan is het nu al mogelijk om een nieuwe SDE++ subsidie aan te vragen voor het najaar van 2020.

  1. Wij ontzorgen u in het totale proces, van subsidie aanvraag tot ontwerp, installatie, service én onderhoud
  2. Wij vragen de subsidie altijd aan op uw bedrijfsnaam, waardoor u vrijheid behoudt bij het kiezen van een leverancier
  3. Wij hebben alle specialisten onder één dak, zodat u maar één aanspreekpunt heeft
  4. Onze installaties worden onder SCOPE12 opgeleverd. Daarmee is de kwaliteit en veiligheid van het systeem gewaarborgd.

SDE in het kort

SDE staat voor Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie en is een regeling van de overheid om de productie van schone en duurzame energie te stimuleren waaronder het investeren in zonnepanelen.

Het doel van de overheid is om 49% CO2-reductie te behalen in 2030 ten opzichte van 1990. In het klimaatakkoord zijn afspraken gemaakt over het bereiken van deze reductieopgave in verschillende sectoren. Om ervoor te zorgen dat deze transitie in Nederland haalbaar en betaalbaar blijft, en het gelijke speelveld voor het bedrijfsleven behouden blijft, worden de subsidiemogelijkheden regelmatig aangepast.

Hoe vraag ik subsidie aan?

Heel simpel: neem contact op met een van onze adviseurs en we gaan met u in gesprek (telefonisch of bij u op locatie) over:
- Wat alle (on)mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie
- Wat de richtlijnen en voorwaarden zijn van de subsidiemogelijkheden
- Of investeren, leasen of zelfs het verhuren van uw dak interessant is
- Welke gegevens u dient te verzamelen en wat u zelf kunt voorbereiden
- Wat kenmerkend is voor onze aanpak en hoe wij te werk gaan
Wij zijn bereikbaar op 085-3031325. U kunt ook het formulier onderaan deze pagina invullen, wij zullen dan contact met u opnemen.

Wie is Solisplan?

We moeten óm naar duurzame energie. Dat weet iedereen. Tegelijkertijd waren er zo veel bedrijven die geld laten liggen op hun dak. Gewoon door het niet te gebruiken. En dus zijn wij ons gaan richten op het rendabel verduurzamen van daken. Intussen hebben wij al veel grote daken in heel Nederland ingericht met zonnepanelen. Met het verhuurplan op maat bieden we bedrijven een aantrekkelijke tweede optie.

Solisplan

Alfred Nobelstraat 3a
5491 DB
Sint-Oedenrode
info@solisplan.com
085-3031325