Laat de kansen die uw dak u biedt niet liggen!

U had al besloten om zonnepanelen op uw dak te laten plaatsen. De SDE+ subsidie was ook al toegekend. Maar toen kwam covid-19. Wat doet u? Toch nú investeren in panelen? Of liever even wachten? Maar: dan pakt u wel mis op de subsidie. Wist u dat u nog een derde optie heeft: verhuur uw dak!

Waarom zou u uw dak verhuren?

- U wilt uw pand verduurzamen
- De SDE+ subsidie is u toegekend
- Maar: u houdt momenteel liever uw liquiditeiten op peil
- De subsidie laten schieten, is een gemiste kans
- Door uw dak te verhuren, behoudt u de subsidie, maakt u uw pand duurzaam én profiteert u van energievoordeel.

Hoe werkt het verhuren van uw dak?

Heel simpel: wij huren uw dak en leggen dit jaar nog de panelen dankzij uw SDE+ subsidie. U gaat vervolgens direct op uw energie besparen. Dat kan een vaste vergoeding per paneel zijn of een structureel lager energietarief.

- U behoudt uw liquiditeiten
- U verduurzaamt uw pand
- Én u profiteert ook nog eens van de energieopbrengst

Wie is Solisplan?

We moeten óm naar duurzame energie. Dat weet iedereen. Tegelijkertijd waren er zo veel bedrijven die geld laten liggen op hun dak. Gewoon door het niet te gebruiken. En dus zijn wij ons gaan richten op het rendabel verduurzamen van daken. Intussen hebben wij al veel grote daken in heel Nederland ingericht met zonnepanelen. Met het verhuurplan op maat bieden we bedrijven een aantrekkelijke tweede optie.

Is dakverhuur ook voor u interessant?

Zelf zonnepanelen laten leggen, levert u per saldo meer op. Dat was al zo. Dat blijft zo. En ook daarin kunnen we u helpen. Dat was zo. Dat blijft zo. Maar veel ondernemers die een SDE+ subsidie toegekend hebben gekregen, willen of kunnen op dit moment niet de investering doen. Juist die ondernemers doen wij het aanbod om hun dak te verhuren. Zodat ze toch profiteren van de subsidie.

Profiteer van de subsidie. Verhuur uw dak!

We kijken graag met u mee hoe u uw subsidie dit jaar nog ten gelde kunt maken. Met behoud van uw liquiditeit. Bel …. Of vul onderaan deze pagina uw gegevens in. Dan nemen we contact met u op.

Solisplan

Alfred Nobelstraat 3a
5491 DB
Sint-Oedenrode
info@solisplan.com
085-3031325