Over Solisplan: Zakelijke zonnepanelen

Ambitieuze pioniers

Wij hebben een ambitie: Nederland verduurzamen met zonne-energie. Wij van Solisplan vinden het namelijk zonde dat we zo veel gebruik maken van grijze stroom terwijl er genoeg potentie op de daken ligt. Daarnaast vinden wij zonne-energie het meest gave wat er is. Het product zelf is dan ook écht duurzaam en heeft vrijwel geen kostbare materialen nodig. Ons team is vooruitstrevend en we denken niet in standaard oplossingen. Elk bedrijf geven we advies op maat. We zijn dan ook trots dat steeds meer klanten ons vertrouwen en dat Solisplan elk jaar met 200% groeit.

 

Plan voor de zon

De naam Solisplan betekent letterlijk: ‘plan voor de zon’ en deze is ontstaan vanuit de visie om een totaalpakket aan te bieden. We maken een volledig plan om bedrijven te voorzien van zonne-energie. Dit gaat veel verder dan het installeren van de zonnepanelen zelf. We vinden het echt belangrijk om elk bedrijf optimaal te ontzorgen tijdens de aanschaf, installatie en het onderhoud van de zonnepanelen. Daarbij is elk bedrijf uniek en meten wij een perfect plan in.

Onze werkplek

Wij werken vanuit het groene dorp Sint-Oedenrode in een mooi kantoor met magazijn. En hoe konden wij achterblijven met zonne-energie? Ons dak ligt vol met zonnepanelen. Door de zonne-energie die deze zonnepanelen opwekken kunnen onze elektrische auto’s blijven rijden. Daarnaast hebben we al onze besturing zoals roldeuren, verwarming en lampen via een simpele app. Alles met slimme meetapparatuur zodat we efficiënt gebruik maken van onze energie. Innovatief en duurzaam!