Word jij onze nieuwe assistent controller?

24 uur

Assistent controller

Ben jij een financiële duizendpoot die mede verantwoordelijk wil zijn voor de financiën van onze maatschappijen? Én zoek je een functie binnen een moderne, professionele en hechte organisatie? Dan maken we graag kennis met je!

 

Wat ga je als assistent controller doen?

Als assistent controller is geen dag hetzelfde. Je staat klanten en leveranciers te woord en hebt daarnaast veel contact met jouw collega’s. Je stelt inkoop- en verkoopfacturen op en verzorgd de facturatie van de werkmaatschappijen. Bewaakt het grootboek, voert controles uit en ondersteunt bij het rapporteren van tussentijdse resultaten. Je maakt projecten aan in de financiële administratie op basis van de input uit ERP. Je bewaakt de administratieve processen, signaleert eventuele verbeteringen en bewaakt de implementatie hiervan.

 

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Verzorgen van het tijdig, juist en volledig verwerken van de financiële administratie van werkmaatschappijen die tot de groep behoren;
 • Ondersteunen bij de maandafsluiting van de werkmaatschappijen;
 • Ondersteunen bij het opstellen van periodieke rapportages en de (geconsolideerde) jaarrekeningen.

Dit ben jij!

Je bent nauwkeurig, analytisch en denkt oplossingsgericht. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers met betrekking tot de financiële administratie. Je bent een kei in communiceren en je bent een goede ondersteuning voor collega’s.

Wat belangrijk is om te weten dat het niet noodzakelijk is dat je kennis hebt van de diensten die we aanbieden, een goede commerciële drive is het belangrijkste, de rest gaan we je leren!

Om aan de slag te gaan als assistent controller herken jij jezelf in onderstaande:

 • Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een servicegerichte en commerciële instelling;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf met hechte collega’s. Je komt te werken in een informele cultuur van een groeiend en succesvol bedrijf met voldoende doorgroeimogelijkheden. Wat wij jou bieden:

 • Een afwisselende positie in een gezellig team;
 • Aantal dagen per week werken vanuit huis? Geen probleem;
 • Wil jij je kennis bijspijkeren door een training of opleiding? Hier is alle ruimte voor en wij helpen je je doel te bereiken.
 • Een marktconform salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (goede pensioenregeling);
 • Genoeg vakantiedagen om die mooie reis te maken die nog op je bucketlist staat. 25 bij een fulltime dienstverband;
 • Elke vrijdagmiddag doen we gezellig met z’n allen een borrel;
 • We hebben geregeld creatieve en spannende teamuitjes!

Over Solisplan

“Onze missie is om de zakelijke markt te verduurzamen met zonne-energie.” Door onze kennis en ervaring in te zetten, kunnen we onze klanten volledig ontzorgen tijdens het gehele traject, vanaf ontwerp tot en met de installatie. Na de installatie blijven wij het systeem monitoren en onderhouden, zodat we zorgen voor een optimaal werkend systeem.

Je bent enthousiast en je wilt solliciteren. En nu?

Fijn dat we je enthousiast hebben gemaakt. Solliciteren kan makkelijk via het onderstaande formulier en wij nemen contact met jou op!

Laat hier je je gegevens achter

Naam
Max. bestandsgrootte: 128 MB.